In de afgelopen tijd hebben wij de volgende opdrachten gerealiseerd:
Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland N.V. (Oost N.V.) / Participatiemaatschappij Oost Nederland (PPM Oost) vooheen N.V. Gelderse Ontwikkelingsmaatschappij januari 2001 tot heden sanering, herordening van het archief, begeleiding van medewerkers, ondersteuning en advisering t.a.v. het inrichten van de archiefruimte in de nieuwbouw en ondersteuning bij de verhuizing.
Waterschap Rivierenland te Tiel (WSRL). Januari 2007 tot mei 2008 DIV-seniormedewerker archivering. (digitaal en analoog archiveren)
Gemeente Lochem november 2001 tot juni 2006 vervanging DIV-seniormedewerker, advisering t.a.v. archivering, postverwerking en werkmethoden, begeleiding audit van het archief.
Gemeente Steenderen november 2001 tot en met februari 2002 opschonen van het archief, wegwerken van achterstanden op het gebied van archivering, advisering t.a.v. de archivering en de werkmethoden en begeleiden van medewerkers.
Gemeente Baarle Nassau november 2001 en december 2001 sanering en herordening van het archief, advisering t.a.v. de archivering en de werkmethoden en begeleiden van medewerkers.
Schouten en Nelissen Zaltbommel. Aan een groep consulenten van Schouten en Nelissen te Zaltbommel is les archiefbeheer gegeven.
Gemeente Steenderen augustus 2000 tot december 2000 sanering en herordening van het archief, wegwerken van achterstanden op het gebied van archivering, advisering t.a.v.de archivering en werkmethoden en begeleiden van medewerkers.
Gemeente Lochem mei 2000 tot en met augustus 2000 vervanging DIV-seniormedewerker, het betreft een solofunctie bij de afdeling Grondgebiedzaken, en advisering t.a.v. archivering, postverwerking en werkmethoden.
Gemeente Steenderen maart 2000 tot juli 2000 sanering en herordening van het archief, advisering t.a.v. archivering en werkmethoden en begeleiding van medewerkers.
Centrum Werk en Inkomen in Terborg (samenwerkingsverband tussen de gemeenten Gendringen, Dinxperlo en Wisch) november 1999 tot maart 2000 sanering en herordening van de cliŽntdossiers, advisering t.a.v. de archivering en begeleiding van medewerkers.
Bovengenoemde organisaties zijn allen bereid telefonisch nadere informatie te verstrekken over de, door ons uitgevoerde projecten. Indien contact wenst met ťťn van de vermelde opdrachtgevers, verstrekken wij u graag de namen van contactpersonen.

 

© 2000-2009 NetKantoorWerk - info@netkantoorwerk.nl